Affärsidé

Vår affärsidé bygger på att vi vill hjälpa företag att accelerera deras verksamhet genom att ta in den viktigaste resursen och tillgången som ett företag kan ha – nämligen människan, som är en vital del av företagets organisation för att nå framgång. Detta gör vi genom att regelbundet på ett professionellt och skickligt sätt bearbeta aktiva och passiva kandidater som finns på marknaden. Genom att systematiskt arbeta utifrån denna metod och arbetssätt attraherar vi duktiga medarbetare som vill ta nästa steg i sin karriär för att anta nya utmaningar och bli den bästa versionen av sig själv. I samma veva hjälper vi företag att hitta en viktig resurs till deras verksamhet för att de tillsammans ska nå goda prestationer och framgångar.

Utöver att vi hjälper företag att ta in den viktigaste tillgången till sin organisation så vill vi även ge våra kunder möjlighet att ta emot, förvalta och utveckla sina medarbetare. För oss är det viktigt att både företag och medarbetare vill bli den bästa versionen av sig själva och därför vill vi efter avslutad rekryteringsprocess bidra för att hjälpa kunden genom att skapa mervärde. Därför erbjuder vi alla våra kunder att ta del av våra program som gällande on-boarding och kompetensutveckling. Vi vill att alla ska ha rätt förutsättningar för att lyckas i sin roll.

Vision

Visionen på GOAT Accelerate är att ständigt utmana sig själv och vilja bli bättre. Oavsett storleken på dom hinder som kommer på vägen. Att ständigt vara på jakt efter en bättre version av sig själv, eller företaget är inte alltid helt enkelt. Däremot väldigt tillfredställande så länge väl måendet är på plats.

Därför blir det konkreta i vår vision att vi ser framför oss att vi i framtiden lyckats ta fram flertalet stabila och starka företag/varumärken som står stadigt på egna ben. Strukturen och hungern i dessa bolag ska genomsyra hela organisationen även den dagen dom längre inte tillhör den tidigare ägarstrukturen.

Vår vision är att ALLA ska vilja ge sig själva ett tydligt VARFÖR de borde veta om sitt nuläge, sen lämnar vi över stafettpinnen till var och en om man vill ändra på nuläget, alternativt veta hur man ska underhålla nuläget.

Vi tror på varje individ/företag, om individen/företaget tror på sig själv!

Värdeord

  • Person
  • Fysik
  • Kompetens
Chase GOATness är ett begrepp vi gärna använder. Allting började med fokus på psykisk ohälsa som sedan ledde till att vi fick upp ögonen för att metoder som används för att må bättre också är metoder för att lyckas bygga starka individer och företag.

Vi vill hjälpa varje kandidat eller företag att bli den bästa versionen av sig själv.

Genom att jobba med de tre viktigaste områden hos en individ dvs Person, Fysik och Kompetens så tror vi att varje individ/företag kommer att må bättre och därmed prestera högre oavsett yrke/bransch. Den största utmaningen för dom flesta individerna idag är bla att ”få ihop det”, tidsmässigt, ekonomiskt eller känslomässigt.

Vår modell bygger på att hjälpa varje individ/företag att förstå sitt nuläge, acceptera nuläget och därefter sätta en tydlig målbild på vart man vill. Lika viktigt är det att göra resan till målet tydligt, för vi anser att man oftast fallerar för att resan till målet varit otydlig. Dvs att man inte förstått riskerna, uppoffringarna eller konsekvenserna. Hade man tydligt kunnat se dessa när man satte målet kanske målbilden hade sett annorlunda ut eller så hade man valt att prioritera annorlunda för att i alla fall nå sin målbild oavsett målbildens storlek.

Att veta, acceptera samt förstå är dom enda ”genvägarna”. Resan är individuell och förutsättningarna likaså. Vårt mål inom GOAT Accelerate är att varje individ/företag oavsett nuläge ska få göra ett aktivt val med vart den vill. Att inte nå sin målbild är enligt oss ett aktivt val, vi sticker gärna ut hakan och säger att vi vet hur man ändrar på det.